Värmesjal Sherpa

299.00 kr

Artikelnr: 14002 Kategori:

Beskrivning

En mysig och mjuk värmesjal som passar perfekt över axlar och nacke. Sjalen kan du värma i mikrovågsugnen och den är fylld med doftande örter! En mysig, mjuk och stilren värmesjal som passar perfekt över axlar och nacke. Sjalen kan du värma i mikrovågsugnen.Den är fylld med naturligt doftande och välgörande örter, Aloevera, Kamomill, Mentol och Pepparmynta.

Produkterna tvättas med en fuktig trasa och bakterier försvinner i mikrovågsugnen. Doften är tydligast i början och avtar med antalet uppvärmningar. Om man vill kan man droppa några droppar ren doftolja på produkten för att förlänga doftens livslängd. Du värmer Warmies i mikrovågsugn (30-90 sek, max 800 W) precis som de är. Avlägsna pappersetiketten (om sådan finns) före uppvärmning. Se till att produkten inte förhindrar rotationen i ugnen. Värmeprodukterna får åter värmas upp igen först när de återgått till rumstemperatur, detta för att undvika överhettning. Säkerställ att både produkten och ugnen är ren före värmning, matrester kan till exempel skada produkten eller göra den otrevlig. Warmies kan även värmas i vanlig ugn vid 100 grader, max.10 min på en tallrik eller bakplåtspapper. Alternativt kan Warmies alla produkter läggas i kyl eller frys (i en plastpåse) och användas som kylkompress.

Innan produkten ges till barn eller till personer som lider av nedsatt känsel är det viktigt att värmen kontrolleras innan den används. Alla Warmies produkter är tillverkade i enlighet med EU-direktiv och högsta kvalitets- och säkerhetsstandarder samt uppfyller EN 71-1/2/3 vilket gör att dem passar utmärkt även för barn eftersom det garanterat inte kan lossna några smådelar.