Spina-Bac

750.00 kr

Slipp värk och stelhet i ryggen!

Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: ,

Beskrivning

Med Spina-Bac slipper du värk och stelhet i ryggen av långvarigt sittande.

Spina-Bac används i de flesta situationer:

I mjuka soffor och fåtöljer
I bilen – speciellt vid långkörning
På arbetet, möten, konferenser etc
På flyg- och bussresor, teater, bio

Ryggens naturliga form är S-formad med större eller mindre svank. Sitter man länge är det viktigt att behålla S-formen för att undvika för hög belastning på ryggraden som orsakar ont i ryggen och ryggproblem med t ex ryggskott, diskbråck, utstrålning i benen, ischias eller spänningar, trötthet och värk i nacke och axlar.

Sitt inte kutryggig! Det ökar belastningen på ryggrad, ligament och muskulatur, vilket leder till ont i ryggen eller ryggproblem.

Ryggstödet Spina-Bac är utvecklat av svenska ortopeder och tillverkad i Sverige sedan slutet av 1970-talet. Spina-Bac säljs i ett tjugotal länder och hjälper tiotusentals människor till ett bättre liv.

Spina-Bac har en stabil ryggplatta med 5 stålfjädrar och justerbart reglage, som kan ställas in i 6 olika lägen. Mjuk stoppning med skum och elegant överdrag i velour i fyra olika färger, ger hög sittkomfort och slitstyrka.

Spina-Bacs ergonomiska egenskaper ger stöd ryggen var eller hur du sitter. Materialet gör att den inte glider mot underlaget eller ger efter när den vinklas mot stolsryggen. Du ställer enkelt in svankstödet i rätt höjd- och djupläge för att passa just din ryggform.

Genom den robusta och ergonomiskt riktiga konstruktionen ger Spina-Bac inte vika för kroppstyngden, som kuddar av skum eller liknande och kan därför, med bibehållen form och stöd användas vinklad mot stolens ryggstöd.

Mer information

Färg

Antracitgrå, Vinröd