Publicerad Lämna en kommentar

Invacare Comet Classic

Invacare Comet Classic

Bekväm, Kraftfull, Robust och trygg el-scooter

 

Invacare Comet Classic

 

Bekväm

Invacare Comet Classic är en scooter man skall sätta sig i och ta en testrunda för att till fullo förstå. Direkt när man sätter sig ner förstår man att det här är en scooter med det lilla extra. Den mjuka sitsen med de sköna armstöden är det första man märker av. Nästa sak är hur enkelt det är att justera styret. Detta för både en bekväm ergonomisk och trygg åktur. Framförallt är det en helhetskänsla av stabilitet och kvalitet som utmärker Comet Classic.

Kraftfull & Robust

Comet classic är scootern som många frågat efter. Det vill säga en scooter man kan åka något längre och dessutom tar man sig fram i mer kuperad terräng utan att riskera att scootern välter eller inte tar sig fram. Med sin starka motor stora batterikapacitet och justerbara fjädring flyttas gränserna för vart man kan åka och man åker dessutom både tryggt och bekvämt.

Trygghet

Invacare ligger i framkant när det gäller att utveckla den inbyggda mjukvaran i sina elscootrar. Till exempel har man i Comet classic en inbyggd säkerhetshöjande funktion som gör att scootern automatiskt saktar ner när man svänger. Detta för att förhindra att scootern välter vid för kraftiga kurvor. Invacare har dessutom patenterade batterier som tål och mår bra av att laddas ofta och mycket. Ingen risk för överladdning utan så fort du kommer hem kan du plugga i den smarta laddaren som håller din scooter redo för nästa åktur. Även under längre stillastående perioder (ex vinterförvaring) rekommenderas laddaren att sitta i hela tiden för att inte riskera att batterier laddas ur med tiden. Laddaren känner av om batteriets kapacitet sjunkit och laddar då upp igen.

Supererbjudande

Just nu har vi oslagbara priser på två scootrar i butiken.

Det är en Invacare Comet Classic 3-hjulig samt en 4-hjulig. Ordinarie pris är 46.000:- men om du samtidigt köper till ett serviceavtal 36 månader 99 sek/månad (tot 3564:-) får du 49% rabatt, scootern kostar då 23.500:-

 

Comet Classic 3 och 4-hjulig

 

Kontakta oss för provkörning och mer information.

Fler modeller av scootrar hittar du i vår webshop https://www.hjalpsam.com

källa: http://www.invacare.se
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *