Publicerad Lämna en kommentar

Hjälpsam i Bålsta – Team Hjälpsam

Hjälpsam i Bålsta AB är en butik och en webshop med fokus på att hjälpa kunder att bibehålla och/eller utöka en aktiv livsstil. Det är den korta beskrivningen.

Men mer då?  Hjälpsam, eller Team Hjälpsam som vi som jobbar här kallar oss, är framförallt ett familjeföretag med familjen Sjödin som bas men precis som i privata livet så utökas familjer åt olika håll och nu är vi en blandad skara som på olika sätt är engagerade i verksamheten. En verksamhet där vi alla hjälps åt för att nå våra gemensamt satta mål att tillhandahålla just hjälpmedel och lösningar för det aktiva livet.

Oavsett om ett aktivt liv för just dig innebär riktigt bra diabetessockor, gångstavar för din vandring längs upplandsleden eller om du är less på att be om hjälp med att få ut dina viktiga tabletter eller öppna den besvärliga juice-förpackningen. Du kanske till och med vill investera i en smidig rollator eller en egen el-scooter för att kunna ta dig ut när och hur du vill. Vi brinner för att lösa alla möjliga och nästintill omöjliga problem som kan uppstå i vardagen. Varför låta något hindra om det finns en lösning?

Vi har även en välutrustad serviceverkstad i anslutning till butiken. Där kan din rollator eller elscooter få sig en översyn eller repareras vid behov. Vi kan även tillhandahålla upphämtning och vinterförvaring vid behov.

Har du ett behov av hjälp eller stöd på något sätt så hör av dig så ser vi vad vi kan göra. Nyfikenheten och frågorna är första stegen till lösning.

Hälsningar

Team Hjälpsam

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *