Dolomite Soprano Rollator

3,645.00 kr

Dolomite Soprano är en lätt utomhusrollator med betydligt ”tyngre” egenskaper än konkurrenterna. Här finns den låga vikten, knappa 10 kg, i kombination med en maximal brukarvikt på hela 160 kg! Här finns den enkla anpassningen tack vare tydliga, säkra funktioner. Här finns den smidiga hanteringen eftersom den går att fälla ihop och står i hopfällt läge och här finns det hållbara vajerlösa bromssystemet. Dolomite Soprano är rollatorn som tar sig ton – är du med på noterna?

Slut i lager

Artikelnr: 12030-44-27 Kategorier: , Etiketter: , ,

Beskrivning

Dolomite Soprano är en hopfällbar rollator som lätt kan fällas utan användning av verktyg. Sopranon är lätt att hantera när den är hopfällbar och rollatorn förblir i hopfällt läge, vilket gör rollatorn idealisk för parkering även i trånga utrymmen. När den är ihopfälld tar rollatorn bara upp 32 cm och den kan därför lätt transporteras i bagagerummet i de flesta biltyper. Dolomite Soprano är en stark och mångsidig rollator som kan användas överallt. Sopran har en enkel, elegant och ergonomisk design. Soprano produceras i starka komponenter, inklusive ett integrerat bromssystem som följer höjden på skjuthandtaget, samtidigt som det säkerställer felfri vikning.

Sopran är en säker rullator. Sopran har lätta att använda och enkla bromsar som fungerar som både parkerings- och friktionsbroms. Bromsen är utformad så att den lätt kan aktiveras under körning utan att användaren behöver flytta handen från spaken. Push-handtagen på Sopran har ett bra grepp med en ergonomiskt korrekt stödyta som förhindrar att handen glider.

 

 

Totalbredd:

655 mm

 

 

Bredd mellan hjulen:

545 mm

 

 

Sitthöjd:

790-990 mm

 

 

Totalbredd:

260 mm

 

 

Max brukarvikt:

160 kg

 

 

Totaldjup:

750 mm

 

 

Totalhöjd:

790-990 mm

 

 

Bredd mellan handtag:

440 mm

 

 

Produkt vikt:

10.8 kg

 

 

Bredd hopfälld:

330 mm

 

 

Observera att detta är en beställningsvara med ca 2veckors leveranstid.

Kontakta oss för mer information.

 

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Dolomite Soprano Rollator”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *