Rea!

Warmies Nackvärmare deluxe

259.00 kr

Warmies – Värme med Känsla.

En stor behaglig nackvärmare med diskret lavendeldoft.

Slut i lager

Artikelnr: PZN 11138345 Kategorier: , , ,

Beskrivning

Den praktiska formen på halsvärmaren anpassar sig perfekt till axelområdet så att värmen kommer precis där den behövs. Värm upp helt enkelt i micron.

Med en diskret doft av lavendel som ger kragen en lugnande värme.

Kragen har urtagbar fyllning av hirs och lavendel. Tack vare att fyllningen är urtagbar kan man enkelt tvätta yttertygen för hand i max 30 ° C. Observera att fyllningen ej kan tvättas.

För jämn värmefördelning, knåda kragen försiktigt före användning och kontrollera temperaturen försiktigt. Följ bruksanvisningen!

Lavendeldoften är tydligast i början och avtar med antalet uppvärmningar. Om man vill kan man droppa några droppar ren doftolja på produkten för att förlänga doftens livslängd.
Du värmer Warmies i mikrovågsugn (30-90 sek, max 800 W) precis som de är. Avlägsna pappersetiketten (om sådan finns) före uppvärmning. Se till att produkten inte förhindrar rotationen i ugnen. Värmeprodukterna får åter värmas upp igen först när de återgått till rumstemperatur, detta för att undvika överhettning. Säkerställ att både produkten och ugnen är ren före värmning, matrester kan till exempel skada produkten eller göra den otrevlig.

För jämn värmefördelning, knåda kragen försiktigt före användning. Innan produkten ges till barn eller till personer som lider av nedsatt känsel är det viktigt att värmen kontrolleras noga innan den används.
Alla Warmies produkter är tillverkade i enlighet med EU-direktiv och högsta kvalitets- och säkerhetsstandarder samt uppfyller EN 71-1/2/3.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Warmies Nackvärmare deluxe”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du gillar kanske också…