Rea!

Warmies Värmetofflor olika modeller

199.00 kr

Warmies – Värme med Känsla.

 

Artikelnr: TOFFEL Kategorier: , ,

Beskrivning

Warmies alla produkter är tillverkade för att erbjuda dig värme, avslappning, sömnhjälp eller helt enkelt en mjuk mys-partner för alla tillfällen.Warmies är fyllda med hirs som står för produkternas värmehållande egenskaper. Hirsen är även blandad med torkad lavendel. Produkterna tvättas med en fuktig trasa.
Doften är tydligast i början och avtar med antalet uppvärmningar. Om man vill kan man droppa några droppar ren doftolja på produkten för att förlänga doftens livslängd.
Du värmer Warmies i mikrovågsugn enligt instruktioner i förpackningen. Avlägsna pappersetiketten (om sådan finns) före uppvärmning. Se till att produkten inte förhindrar rotationen i ugnen. Värmeprodukterna får åter värmas upp igen först när de återgått till rumstemperatur, detta för att undvika överhettning. Säkerställ att både produkten och ugnen är ren före värmning, matrester kan till exempel skada produkten eller göra den otrevlig. . Alternativt kan Warmies alla produkter läggas i kyl eller frys (i en plastpåse) och användas som kylkompress.
Innan produkten ges till barn eller till personer som lider av nedsatt känsel är det viktigt att värmen kontrolleras innan den används.
Alla Warmies produkter är tillverkade i enlighet med EU-direktiv och högsta kvalitets- och säkerhetsstandarder samt uppfyller EN 71-1/2/3.

Mer information

Modell

Sherpa Beige/Rosa, Deluxe låg sko Creme, Deluxe Beige, Comfort låg sko Lila, Classic låg sko Mörkblå, Comfort Beige

Du gillar kanske också…