Rea!

Värmefilt Overblankett

399.00 kr


Lanaform Heating Overblanket är en mjuk elektrisk filt, som du kan krypa under. Temperaturen kan ställas in i sju lägen. Med timern kan du enkelt ange hur länge filten stannar. Om värmefilten blir för varm slås den automatiskt av.

I lager

Artikelnr: LA180105 Kategorier: ,

Beskrivning

Du kan ställa in temperaturen i sju olika positioner .
Med timer och avtagbar fjärrkontroll

Uppvärmningsöverblanket av Lanaform har en timer, med vilken du kan ställa in nyttjandeperioden från 1 till 9 timmar . Efter den inställda tiden går värmefilten automatiskt ut. Temperaturen och timern ställs in med fjärrkontrollen. Detta är avtagbart, så du stör inte om du är bekvämt under den uppvärmda filten.
Enkel förvärmning

För att förvärma denna Lanaform elektriska filt är det bra att först sätta den på högsta nivå. Då kan du sänka temperaturen till önskad position. Plattan är inte bara underbart varm, utan känns också fin och mjuk .

Lanaform uppvärmningsduk är tillverkad av 100% polyester och är utrustad med ett skydd mot överhettning. Tack vare den avtagbara sladden kan du här elektriska filten tvätta deni tvättmaskinen med högst 40 ° C. Denna värmefilm är 130 × 160 cm i storlek.