The Skin Agent – Comfort , 25 ml

159.00 kr

Comfort, 25 ml. Byglar, tvättlappar, spets… det finns många detaljer på kläder/underkläder som kan orsaka skavsår på huden. Comfort lägger sig som en skyddande hinna på din hud. Stryk ett tunt lager på huden där du misstänker att friktionsskada kan eller har uppstått. Friktion skall inte längre hindra klädval.

Artikelnr: BH102-25 Kategori:

Beskrivning

The Skin Agent Comfort är en naturlig och ekologisk produkt för hela kroppen som effektivt förebygger skavsår från kläder, skor och utrustning. Produkten har en dubbelverkande effekt som både minskar friktion och aktivt motverkar skador på huden genom konstant cellförnyelse. The Skin Agent kan även användas för att lugna röd och irriterad hud. Passar i alla lägen och används med fördel vid aktivitet, både till vardags, träning och elitutövande.

Skyddar bland annat fötterna, låren, skinkorna, underlivet, bröstvårtorna, armhålan och insidan av överarmarna, nacken och händerna. Appliceras direkt på problemområdet. Produkten absorberas snabbt av huden som får en mjuk och len känsla. Kladdar inte. Tål fukt och svett även vid hög påfrestning. The Skin Agents produkter innehåller inte ingredienser av animaliskt ursprung och är inte testade på djur. Passar alla hudtyper. Oparfymerad. Ekologisk och vegansk.

Läs om produkten på Hjälpsambloggen:
Nu tar vi hand om våra fötter och vår hud.