Duschpall med vridplatta, Smart Swivel

1,195.00 kr

Smart är en rektangulär pall. Det ger möjlighet att få en lite bredare sits alternativt smalare med större djup. Smart Swivel har vridplatta för ett rörligare sittande. Vridplattan gör det möjligt att även i sittande position enkelt rotera runt pallen så att användaren inte behöver lyfta på rumpan för att rotera, vilket ger ett säkrare sittande.

Slut i lager

Artikelnr: 81951050 Kategorier: ,

Beskrivning

Smart är en rektangulär pall. Det ger möjlighet att få en lite bredare sits alternativt smalare med större djup.

Smart Swivel har vridplatta för ett rörligare sittande. Vridplattan gör det möjligt att även i sittande position enkelt rotera runt pallen så att användaren inte behöver lyfta på rumpan för att rotera, vilket ger ett säkrare sittande.

Pallen har en stabil konstruktion med inbyggd flexibilitet som anpassar sig efter ojämna underlag. Pallen har höjdreglerbara ben som enkelt monteras. Doppskorna ger ett bra grepp och sitsarnas antihalkmönster ger säkerhet och stabilitet, viktiga egenskaper för att du ska känna dig trygg och säker. Tillverkad i Polypropen och aluminium. Grå.

Kan belastas upp till 150 kg. Mjuksitsen gör sittandet mer bekvämt, varmare och mindre halt. Mjuksitsen torkas enkelt av efter användning. Material: Polyeten.

Totalbredd: 46,5×43 cm, Sitsbredd: 43×38 cm, Sitshöjd: 42-57 cm, 3,15 kg, Max vikt: 150 kg. Färg grå